2%-3,5%_completat

Formularul-cerere (230, Anexa2), pentru donarea unui procent de 2 - 3,5 % din impozitul retinut din salar in anul precedent

Poti oferi / dona, pana la 3,5 % din impozitul pe salar, care ti s-a oprit deja, in anul precedent

Redirectioneaza  catre  :  ASOCIATIA DE AJUTOR SOCIAL A FECIOAREI MARIA SI CUVIOASEI PARSCHEVA , cod de identificare fiscala : 23433976, cont bancar : RO82 BTRL 0240 1205 E71070XX,

un procent de 2 - 3,5  % din impozitul pe venit, care ti-a fost deja retinut in anul precedent, folosind formularul-cerere  230- Anexa2 (pe care il poti descarca  ).

     Contributia financiara la sustenabilitatea Centrului rezidential pentru varstnici „Fecioara Maria”, vine, atat din partea enoriasilor cat si direct de la beneficiari, atat cat isi pot permite din putinul pensiei lor (pensie sociala de 150 euro!), fapt ce ne-a permis sa putem angaja trei infirmiere si 2 bucatarese, pentru a le putea oferi zilnic, tuturor varstnicilor nostri, un trai in curatenie si meniu adecvat.

Dar, ce mult ar conta pentru ei...dotarea cladirii cu un lift (scara curenta este un obstacol pentru varstnicii care se deplaseaza cu dificultate), 

sau,

   achizitionarea unui microbuz, pentru efectuarea unor excursii spirituale sau de revedere a locurilor si casutelor de unde au fost adusi (bunicii si bunicutele noastre duc dorul acestora, dor pe care si-l exprima frecvent !).

Impreuna cu voi toti, reusim sigur, mult mai multe sa facem !!!

 ATENTIE !

  • Completeaza-l cu datele tale personale, data si semnatura si depune-l sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice din localitatea ta de domiciliu pana pe 15 martie / anul curent.
  • Pentru ca formularul sa fie validat de Administratia Financiara din localitatea fiecarui donator, trebuie completat de mână, cu majuscule, citet si corect.
  • Rubrica “Suma” nu trebuie completata, inspectorul fiscal va face acest lucru.
  • Daca ai semnatura electronica, formularul 230 poate fi trimis si prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii. Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual”

...te-ai abonat la „Fapte bune !” iar bunicii si bunicutele iti trimit ganduri de bine...

 

Share this page